Olive 064 hals Nieuw Tiger Rose Dmt Jeans met Damiat shirt Green tags ronde de 6qp6fgv

 • zo 13 jan
  14:00 - 14:45
  Première
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Dmt de Nieuw 064 hals shirt Rose Jeans Damiat tags ronde Tiger Green met Olive
  Geweest

De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling waarin vier stoere dansers tegen elkaar strijden in het schermen, speerwerpen, curling, turnen, gewichtheffen en de paardensport. Het publiek is onderdeel van een spelshow met als presentator Bart Rijnink (bekend van Het Klokhuis en Mees Kees)!

In de flitsend gemonteerde Grote Olympische Spelshow passeren dancebattles en vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. Waarom werd er vroeger naakt gesport? Waarom worden er soms geen Spelen georganiseerd? De leerlingen fungeren als de welbekende hulplijn voor het panel. De feiten en weetjes vliegen je om de oren! Dit alles met een dosis humor en een knipoog.

Lonneke van Leth wil dat voorstellingen met een hoog artistiek dansniveau bereikbaar zijn voor iedereen. Met haar humor, treffende muziekkeuzes en eigenzinnige dansstijl enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek voor moderne dans. De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar én hun ouders.

leer echt bruin 100 motorfiets stijl Casual Biker Heren 1804 Napa jas 4gHwqqF
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie
de Green Olive 064 Tiger Jeans Damiat met ronde Nieuw Rose hals tags Dmt shirt