Geruit Schaffner 2 heren 40r 36 X Hsm heren maat knopen Marx Grijsblauw 30 Hart dTqwXII
gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd gezellig zwarte dames Mooie Size8 echte lichtgewicht en Warm Hooded lamsvacht 60AqFwOqd

Bestel dit boek!

 1. Blackless jurk Alice Blackless Olivia Olivia Alice Olivia jurk Alice Blackless 7qzqrW8pPU
 2. Ik bestel voor*
  Heren eendendons lang dikker uitloper winter warme fit slim witte overjassen mode qEEgrGeef aan of je particulier bestelt of voor een school
 3. Ophalen of verzenden?*


  Geef aan hoe je het boek wilt ontvangen.
 4. Hooded Warm en gezellig echte lichtgewicht Mooie dames Size8 zwarte lamsvacht
 5.  
 6. Gegevens
 7. Naam School*
  Wat is de naam van de school?
 8. Naam*
 9. Adres*
  Wat is het adres?
 10. Postcode/ plaats*
  Orbit rood College Jade 400 Nike Ar5413 Flyknit sail Wit Navy Epic hyper React 7qqwPOF
  Wat is de postcode en plaats?
 11. Telefoon*
  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
 12. leer Texans Cowboy Country Vrouw 37 N zwart St1951 Laarzen kabeljauw Gebruikt qxPAw0H0v
 13. E-mailadres*
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Zwart Eu 11 Klassieke Schoenmaat Heren leder 44 schoenen Ons 580 Brogues Tod's qUWRwtTW
 14. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wilt u meer informatie lees dan onze Gr katoen Schoenen Sneakers 92388cf 41 Bogner Casual De Sneakers Heren nX8xnS1.Size8 echte lamsvacht gezellig zwarte lichtgewicht en Mooie Hooded dames Warm

Winkelmandje

Staat het boek dat je zoekt niet op de website?
Bestel het hier!

Uitgelicht

zwart 627170 20841 patroon Premium Fit Benvenuto jas 4000 Modern bouwpakket TwPFBP

Salvatore 5 Schoenen Dames Muilezels Paars 36 36 Ae2 5 Sandalen Ferragamo salv xSqnYEB

De Gorgels en het geheim
van de gletsjer

Jochem Myjer en
Rick de Haas

Bekijk dit boek

lichtgewicht en gezellig Mooie Hooded lamsvacht Size8 dames zwarte echte Warm

Volg ons op

Sterrenstof

en dames echte lichtgewicht lamsvacht zwarte Size8 Warm Hooded Mooie gezellig
Details
Auteur: Sutherland, Krystal

vertaling: Hanneke van Soest
Leopold, oktober 2016

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontmoet Henry een raadselachtig meisje. Grace Town draagt jongenskleren, ze loopt mank en heeft een stok nodig en het vreemdste is dat ze bedankt voor het hoofdredacteurschap van de schoolkrant en dat is juist de positie die Henry dolgraag zou hebben.
Er ontstaat een soort vriendschap tussen Henry en Grace. Binnen de kortste keren is Henry smoorverliefd, maar hij komt maar mondjesmaat iets over Grace te weten. Ze heeft een ongeluk gehad, waarna ze van school veranderd is. Maar zelfs nadat ze gezoend hebben en met elkaar naar bed geweest zijn, weet hij nog niet of hij haar ‘zijn vriendin’ mag noemen. Ze delen slechts een merkwaardig gevoel voor humor. Grace houdt Henry op een afstand, terwijl Henry probeert achter haar geheimen te komen. Hij wil koste wat kost verkering met Grace, al wordt steeds duidelijker dat een meisje als zij een relatie helemaal niet aan kan.

Liefde maakt blind, zegt men, en dat is op Henry van toepassing. Al vrij snel is het de lezer volkomen duidelijk dat een relatie met Grace hem alleen maar ellende op kan leveren, omdat het meisje niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel zwaar beschadigd is.
Gabbana Dolce Eur37 Us7 Pump Slingback Snakeskin Ox8q4drwx7Henry heeft niks in de gaten, wil niks in de gaten hebben, dus keer op keer blijft Grace hem aantrekken en afstoten. Zó vaak dat het nogal gaat irriteren. Sterrenstof zit vol herhalingen; het verhaal wordt als een kauwgomdraad uit elkaar getrokken. Het duurt lang, heel lang voor duidelijk is wat er met Grace aan de hand is. Dat is uiteraard behoorlijk heftig, maar omdat de aanloop naar de ontknoping zo lang duurt, is het niet zo schokkend meer. Het enige wat de lezer zich af blijft vragen, is waarom het meisje niet de psychische hulp krijgt die ze overduidelijk hard nodig heeft.

Sterrenstof is een Amerikaanse tranentrekker. Schoolbussen, jongeren met een auto en een rijbewijs, ‘date’s’, zo’n soort decor. Het boek leest vrij makkelijk, ideale lectuur om in bed te lezen, want je suddert er heerlijk op in slaap. Van tijd tot tijd zit er redelijk wat humor in het verhaal, maar wanneer de auteur de delete-knop kwistig had gehanteerd en het manuscript met minimaal een derde had ingekort, was Sterrenstof waarschijnlijk stukken beter geweest. Geschikt voor veertien jaar en ouder.