Canali 52 Wol Donkerbruin Jasje Eur Heren Maat Gestreept Ons 42 Blazer aIrwFqna

Lonneke van Leth
Eur Gestreept Donkerbruin Ons 52 Jasje Maat Wol Canali Heren Blazer 42
 • Familie & jeugd
 • zo 13 jan
  14:00 - 14:45
  Première
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 1
  Canali Gestreept Ons Maat Wol Blazer Jasje Donkerbruin Heren Eur 52 42
  Geweest

De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling waarin vier stoere dansers tegen elkaar strijden in het schermen, speerwerpen, curling, turnen, gewichtheffen en de paardensport. Het publiek is onderdeel van een spelshow met als presentator Bart Rijnink (bekend van Het Klokhuis en Mees Kees)!

In de flitsend gemonteerde Grote Olympische Spelshow passeren dancebattles en vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. Waarom werd er vroeger naakt gesport? Waarom worden er soms geen Spelen georganiseerd? De leerlingen fungeren als de welbekende hulplijn voor het panel. De feiten en weetjes vliegen je om de oren! Dit alles met een dosis humor en een knipoog.

Lonneke van Leth wil dat voorstellingen met een hoog artistiek dansniveau bereikbaar zijn voor iedereen. Met haar humor, treffende muziekkeuzes en eigenzinnige dansstijl enthousiasmeert zij jong en oud, kenner en leek voor moderne dans. De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar én hun ouders.

leer Twist Ili Top Hobo Citrus In Laat Zip Echt 5qFnTFPZ
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie
Ons Canali 52 Eur Maat Donkerbruin Gestreept Blazer 42 Heren Jasje Wol