Wiggen Dames 39 pumps Schoenen hak Wig Sandalen 3712 Mode Zilver q5BTwzXB
mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx mix wol mode nieuwe Womens 5274 jas uitloper hals winter geborduurd v qO0YwYBx

Bestel dit boek!

 1. Walden instapper Calvin voor lederen Klein heren qAtFYB
 2. Ik bestel voor*
  Rood Ademend Zocavia Sneakers Gymschoenen Herenmode Mesh Comfortabele Walking Fxzw0UxqGeef aan of je particulier bestelt of voor een school
 3. Ophalen of verzenden?*


  Geef aan hoe je het boek wilt ontvangen.
 4. jas uitloper geborduurd nieuwe mode v hals winter Womens mix 5274 wol
 5.  
 6. Gegevens
 7. Naam School*
  Wat is de naam van de school?
 8. Naam*
 9. Adres*
  Wat is het adres?
 10. Postcode/ plaats*
  Dames Eenvoudig Casual Kleur Los Jurk Sreet Taille Nieuw Lente Zuiver Dames rWqrx81Tgw
  Wat is de postcode en plaats?
 11. Telefoon*
  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
 12. Millerton Regenjas North Grey 2xl Xxl Face The Jas Nwt Heren Camo Camouflage qwtOxcgZ
 13. E-mailadres*
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Donna korte Rose 1720 bikinibroek 054 Prima Wild Rio 4xq1dOwwf
 14. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wilt u meer informatie lees dan onze Gr katoen Schoenen Sneakers 92388cf 41 Bogner Casual De Sneakers Heren nX8xnS1.v uitloper geborduurd mix 5274 jas hals nieuwe Womens winter mode wol

Winkelmandje

Staat het boek dat je zoekt niet op de website?
Bestel het hier!

Uitgelicht

zwart 627170 20841 patroon Premium Fit Benvenuto jas 4000 Modern bouwpakket TwPFBP

stroomden Japan nieuwe Tsubasa voetbalshirt Tom Home maat Olive en EE7HZwq

De Gorgels en het geheim
van de gletsjer

Jochem Myjer en
Rick de Haas

Bekijk dit boek

v Womens jas nieuwe wol mix 5274 mode hals geborduurd winter uitloper

Volg ons op

Sterrenstof

winter 5274 v wol hals mode uitloper Womens nieuwe mix geborduurd jas
Details
Auteur: Sutherland, Krystal

vertaling: Hanneke van Soest
Leopold, oktober 2016

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontmoet Henry een raadselachtig meisje. Grace Town draagt jongenskleren, ze loopt mank en heeft een stok nodig en het vreemdste is dat ze bedankt voor het hoofdredacteurschap van de schoolkrant en dat is juist de positie die Henry dolgraag zou hebben.
Er ontstaat een soort vriendschap tussen Henry en Grace. Binnen de kortste keren is Henry smoorverliefd, maar hij komt maar mondjesmaat iets over Grace te weten. Ze heeft een ongeluk gehad, waarna ze van school veranderd is. Maar zelfs nadat ze gezoend hebben en met elkaar naar bed geweest zijn, weet hij nog niet of hij haar ‘zijn vriendin’ mag noemen. Ze delen slechts een merkwaardig gevoel voor humor. Grace houdt Henry op een afstand, terwijl Henry probeert achter haar geheimen te komen. Hij wil koste wat kost verkering met Grace, al wordt steeds duidelijker dat een meisje als zij een relatie helemaal niet aan kan.

Liefde maakt blind, zegt men, en dat is op Henry van toepassing. Al vrij snel is het de lezer volkomen duidelijk dat een relatie met Grace hem alleen maar ellende op kan leveren, omdat het meisje niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel zwaar beschadigd is.
Nieuwe Heren lamsvacht rits originele jas jas motorfiets M385 Biker rtvRrUqwxHenry heeft niks in de gaten, wil niks in de gaten hebben, dus keer op keer blijft Grace hem aantrekken en afstoten. Zó vaak dat het nogal gaat irriteren. Sterrenstof zit vol herhalingen; het verhaal wordt als een kauwgomdraad uit elkaar getrokken. Het duurt lang, heel lang voor duidelijk is wat er met Grace aan de hand is. Dat is uiteraard behoorlijk heftig, maar omdat de aanloop naar de ontknoping zo lang duurt, is het niet zo schokkend meer. Het enige wat de lezer zich af blijft vragen, is waarom het meisje niet de psychische hulp krijgt die ze overduidelijk hard nodig heeft.

Sterrenstof is een Amerikaanse tranentrekker. Schoolbussen, jongeren met een auto en een rijbewijs, ‘date’s’, zo’n soort decor. Het boek leest vrij makkelijk, ideale lectuur om in bed te lezen, want je suddert er heerlijk op in slaap. Van tijd tot tijd zit er redelijk wat humor in het verhaal, maar wanneer de auteur de delete-knop kwistig had gehanteerd en het manuscript met minimaal een derde had ingekort, was Sterrenstof waarschijnlijk stukken beter geweest. Geschikt voor veertien jaar en ouder.