Kies Keyhole West voor Fit Women's Nine Flare color And Sz Belted qRpwTfn0
Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I Small Beaded Scala Evening Down Maat HSO8I

Bestel dit boek!

 1. schede jurk 345 hals 6 damesmaat Collared Zwarte Halo crêpe v 475 qnw0OBa8
 2. Ik bestel voor*
  Mens Suit Jacket regular Gray Burton 36 chest 8aqAqdwGeef aan of je particulier bestelt of voor een school
 3. Ophalen of verzenden?*


  Geef aan hoe je het boek wilt ontvangen.
 4. Scala Maat Small Evening Beaded Down
 5.  
 6. Gegevens
 7. Naam School*
  Wat is de naam van de school?
 8. Naam*
 9. Adres*
  Wat is het adres?
 10. Postcode/ plaats*
  Triple 3m R1 reflecterende Runner Og beperkt Adidas Pk zeldzaam S31506 boost Nmd White awtOYYxRn
  Wat is de postcode en plaats?
 11. Telefoon*
  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
 12. Dames Leather Sandalen Bayton Open Rea Platform Casual Teen B1dPxnw
 13. E-mailadres*
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Geel Rood 12 Sneakers Grijs Zwart Jordan Maat Micheal tPYxwq0R
 14. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wilt u meer informatie lees dan onze Gr katoen Schoenen Sneakers 92388cf 41 Bogner Casual De Sneakers Heren nX8xnS1.Evening Down Small Maat Scala Beaded

Winkelmandje

Staat het boek dat je zoekt niet op de website?
Bestel het hier!

Uitgelicht

Volg ons op

Sterrenstof

Beaded Down Small Evening Maat Scala
Details
Auteur: Sutherland, Krystal

vertaling: Hanneke van Soest
Leopold, oktober 2016

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontmoet Henry een raadselachtig meisje. Grace Town draagt jongenskleren, ze loopt mank en heeft een stok nodig en het vreemdste is dat ze bedankt voor het hoofdredacteurschap van de schoolkrant en dat is juist de positie die Henry dolgraag zou hebben.
Er ontstaat een soort vriendschap tussen Henry en Grace. Binnen de kortste keren is Henry smoorverliefd, maar hij komt maar mondjesmaat iets over Grace te weten. Ze heeft een ongeluk gehad, waarna ze van school veranderd is. Maar zelfs nadat ze gezoend hebben en met elkaar naar bed geweest zijn, weet hij nog niet of hij haar ‘zijn vriendin’ mag noemen. Ze delen slechts een merkwaardig gevoel voor humor. Grace houdt Henry op een afstand, terwijl Henry probeert achter haar geheimen te komen. Hij wil koste wat kost verkering met Grace, al wordt steeds duidelijker dat een meisje als zij een relatie helemaal niet aan kan.

Liefde maakt blind, zegt men, en dat is op Henry van toepassing. Al vrij snel is het de lezer volkomen duidelijk dat een relatie met Grace hem alleen maar ellende op kan leveren, omdat het meisje niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel zwaar beschadigd is.
Laarzen Alexander Myles Iconische Espadrilles 3118b0000s Sneakers Uomo Wang Stivali qrq4wH0BHenry heeft niks in de gaten, wil niks in de gaten hebben, dus keer op keer blijft Grace hem aantrekken en afstoten. Zó vaak dat het nogal gaat irriteren. Sterrenstof zit vol herhalingen; het verhaal wordt als een kauwgomdraad uit elkaar getrokken. Het duurt lang, heel lang voor duidelijk is wat er met Grace aan de hand is. Dat is uiteraard behoorlijk heftig, maar omdat de aanloop naar de ontknoping zo lang duurt, is het niet zo schokkend meer. Het enige wat de lezer zich af blijft vragen, is waarom het meisje niet de psychische hulp krijgt die ze overduidelijk hard nodig heeft.

Sterrenstof is een Amerikaanse tranentrekker. Schoolbussen, jongeren met een auto en een rijbewijs, ‘date’s’, zo’n soort decor. Het boek leest vrij makkelijk, ideale lectuur om in bed te lezen, want je suddert er heerlijk op in slaap. Van tijd tot tijd zit er redelijk wat humor in het verhaal, maar wanneer de auteur de delete-knop kwistig had gehanteerd en het manuscript met minimaal een derde had ingekort, was Sterrenstof waarschijnlijk stukken beter geweest. Geschikt voor veertien jaar en ouder.