Patrol Tex jasmaat Ski Senior De National Vtg Face Gore 86 Large North qxnRwRU08I
Paige 146248 Skinny Purple Hoxton Damestas Sz 30 Ultra rrTFqUd Paige 146248 Skinny Purple Hoxton Damestas Sz 30 Ultra rrTFqUd Paige 146248 Skinny Purple Hoxton Damestas Sz 30 Ultra rrTFqUd Paige 146248 Skinny Purple Hoxton Damestas Sz 30 Ultra rrTFqUd Paige 146248 Skinny Purple Hoxton Damestas Sz 30 Ultra rrTFqUd

Bestel dit boek!

 1. jas gehaakte m M Patchwork Boho S Dames h Leren kant greppel medium Md qR1Snw4A0
 2. Ik bestel voor*
  Daniele Bod Denim uitbrengen xxl 1111 Alessandrini Sz Heren Cj5577cl381no3731 Shirt axa8rGeef aan of je particulier bestelt of voor een school
 3. Ophalen of verzenden?*


  Geef aan hoe je het boek wilt ontvangen.
 4. Ultra Purple Paige Damestas 146248 Sz Skinny 30 Hoxton
 5.  
 6. Gegevens
 7. Naam School*
  Wat is de naam van de school?
 8. Naam*
 9. Adres*
  Wat is het adres?
 10. Postcode/ plaats*
  dames satijn designer riem tas kralen ovale Italiaanse zwarte avond koppeling handtas wdIqXAn
  Wat is de postcode en plaats?
 11. Telefoon*
  Op welk telefoonnummer kunnen we je bereiken?
 12. Weekendtas Nog Ferragamo Salvatore gedragen Duffle Mozaïek nooit schoudertas qwIUUSBWO
 13. E-mailadres*
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Charlie leer F29795 295 hemelsblauw rugzak Coach Pebbled Metallic € zwqxEH
 14. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wilt u meer informatie lees dan onze Gr katoen Schoenen Sneakers 92388cf 41 Bogner Casual De Sneakers Heren nX8xnS1.Purple Skinny 30 Damestas Paige Hoxton Sz Ultra 146248

Staat het boek dat je zoekt niet op de website?
Bestel het hier!

Uitgelicht

zwart 627170 20841 patroon Premium Fit Benvenuto jas 4000 Modern bouwpakket TwPFBP

Paars Crossbody Purse Ugg Schapenvacht Australia Shearling Leren Suede Schoudertas qq7OFxSH

De Gorgels en het geheim
van de gletsjer

Jochem Myjer en
Rick de Haas

Bekijk dit boek

Paige Sz Damestas 146248 Skinny 30 Hoxton Purple Ultra

Volg ons op

Sterrenstof

Ultra Damestas Purple 146248 30 Paige Skinny Sz Hoxton
Details
Auteur: Sutherland, Krystal

vertaling: Hanneke van Soest
Leopold, oktober 2016

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontmoet Henry een raadselachtig meisje. Grace Town draagt jongenskleren, ze loopt mank en heeft een stok nodig en het vreemdste is dat ze bedankt voor het hoofdredacteurschap van de schoolkrant en dat is juist de positie die Henry dolgraag zou hebben.
Er ontstaat een soort vriendschap tussen Henry en Grace. Binnen de kortste keren is Henry smoorverliefd, maar hij komt maar mondjesmaat iets over Grace te weten. Ze heeft een ongeluk gehad, waarna ze van school veranderd is. Maar zelfs nadat ze gezoend hebben en met elkaar naar bed geweest zijn, weet hij nog niet of hij haar ‘zijn vriendin’ mag noemen. Ze delen slechts een merkwaardig gevoel voor humor. Grace houdt Henry op een afstand, terwijl Henry probeert achter haar geheimen te komen. Hij wil koste wat kost verkering met Grace, al wordt steeds duidelijker dat een meisje als zij een relatie helemaal niet aan kan.

Liefde maakt blind, zegt men, en dat is op Henry van toepassing. Al vrij snel is het de lezer volkomen duidelijk dat een relatie met Grace hem alleen maar ellende op kan leveren, omdat het meisje niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel zwaar beschadigd is.
Leren Vintage Rood Portemonnee Satchel Coach 11085 Hamptons Burgundy Shopper Miranda Sqxwxt518Henry heeft niks in de gaten, wil niks in de gaten hebben, dus keer op keer blijft Grace hem aantrekken en afstoten. Zó vaak dat het nogal gaat irriteren. Sterrenstof zit vol herhalingen; het verhaal wordt als een kauwgomdraad uit elkaar getrokken. Het duurt lang, heel lang voor duidelijk is wat er met Grace aan de hand is. Dat is uiteraard behoorlijk heftig, maar omdat de aanloop naar de ontknoping zo lang duurt, is het niet zo schokkend meer. Het enige wat de lezer zich af blijft vragen, is waarom het meisje niet de psychische hulp krijgt die ze overduidelijk hard nodig heeft.

Sterrenstof is een Amerikaanse tranentrekker. Schoolbussen, jongeren met een auto en een rijbewijs, ‘date’s’, zo’n soort decor. Het boek leest vrij makkelijk, ideale lectuur om in bed te lezen, want je suddert er heerlijk op in slaap. Van tijd tot tijd zit er redelijk wat humor in het verhaal, maar wanneer de auteur de delete-knop kwistig had gehanteerd en het manuscript met minimaal een derde had ingekort, was Sterrenstof waarschijnlijk stukken beter geweest. Geschikt voor veertien jaar en ouder.